BLOEMEN MODE

Winkelen   
    voor elk      
type vrouw

Shoppen moet een feestje zijn. Een moment voor jezelf. Bij Bloemen Mode begrijpen we dat. Sterker nog: onze winkel heeft alles wat een modeliefhebber zoekt. Of je nou op zoek bent naar een outfit van top tot teen of gewoon even wilt rondneuzen… bij ons is het welkom altijd warm.

Tussen de knusse cafés, unieke kunstgalerijen en pal tegenover de Ootmarsumse kerk vind je onze winkel met een breed aanbod aan kleding, schoenen, sieraden en accessoires. Van Alix The Label tot Studio Anneloes en van Loavies tot Anna van Toor. Je merkt ‘t: onze winkel is voor élke vrouw.

Laat je verrassen door de nieuwste trends, gezellige events, een ongedwongen sfeer en verrassende combinaties. Gun jezelf een me-momentje. Bij Bloemen Mode!

 

Bloemen Mode

Nieuws
& Blog

Tijdloos en trendgevoelig: de modewereld is het allebei. Daarin draaien wij volop mee! Benieuwd hoe? We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, merken en events. Check it out! 

Attire Amsterdam: every item is one of a kind

Een fashion item dat opvalt en uniek is? Dat vind je ongetwijfeld in de kleding van Attire Amsterdam. De bold-look blazers van dit te gekke m...

Mix en match met Amaya Amsterdam

Binnen een handomdraai stijlvol voor de dag komen? Met de kleding van Amaya Amsterdam kan dat zeker. Het merk staat bekend om de veelzijdighe...

Blijf op de hoogte

van de laatste trends

 

UPCOMING EVENTS
Kerkplein 21
7631 EW Ootmarsum
0541 291 210
Maandag: 13.00 - 17.00
Di t/m vrij: 09.30 - 18.00
Zaterdag: 09.30 - 17.00
Zondag: 13.00 - 17.00