Attire Amsterdam: every item is one of a kind

Attire Amsterdam: every item is one of a kind

Een fashion item dat opvalt en uniek is? Dat vind je ongetwijfeld in de kleding van Attire Amsterdam. De bold-look blazers van dit te gekke merk vind je bij ons in de winkel. Meer weten over de oorsprong van Attire Amsterdam? Lees dan vooral verder!

 

Een statement kledingstuk is niet ongewoon in de collectie bij Attire Amsterdam. Van denim tot glitter en van print tot veren. Je ziet het allemaal voorbij komen. Het merk knalt er dan ook echt uit door de felle kleuren en bijzondere combinaties. Laten wij nou net de geweldige blazers van Attire Amsterdam verkopen in onze winkel.

 

Voor elk seizoen

Laten we eerlijk zijn: als er een item is dat je echt moet hebben in je kledingkast dan is het wel een blazer. Elk seizoen kun je ze dragen en ze vallen eindeloos te combineren. Met het lenteweer in aantocht ook goed te dragen als jasje voor buiten. Shinen maar.

 

Unieke items

Attire Amsterdam is ontstaan vanuit een passie voor ontwerpen en de liefde voor duurzaamheid. De stoffen die het merk gebruikt, maken het modern en uniek. Maar ook uniek. Ze staan bekend om het maken van unieke exemplaren door elk ontwerpproces vanuit een nieuw en verfrissend oogpunt te benaderen. Zo ontstaan er steeds weer prachtige, vernieuwde en exclusieve collecties, die vernieuwend, uniek en inspirerend zijn.

 

Handgemaakt

Wist je dat de meeste items gewoon worden gemaakt in Amsterdam? Het merk werkt ook nog eens samen met lokale coupeuses en draagt zo bij aan het behoud van tradities en ambachten. Attire Amsterdam gelooft namelijk dat handgemaakte items nooit vervangen kunnen worden door items die uit de fabriek komen. De items worden daarom maar in beperkte oplagen geproduceerd. Zoals ze zelf zeggen: every item is one of a kind. Met een blazer van dit merk heb je dus echt een echt uniek item in handen.

Terug

Blijf op de hoogte

van de laatste trends